Vodafone
Sekce webu Vodafone
Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S
Jak obnovit výchozí nastavení

Pokud váš telefon nefunguje, jak má, může někdy pomoci obnovit výchozí nastavení telefonu. POZOR: V telefonu budou vymazána všechna vaše osobní nastavení i stažené aplikace. Tuto akci nelze vrátit zpět.


1. V menu najděte „Obnovit“:
  • Stiskněte Nastavení.
  • Stiskněte Obecné.
  • Stiskněte Obnovit.
2. Zvolte způsob obnovení:
  • Obnovit pouze nastavení: pokračujte bodem 2a.
  • Obnovit nastavení i data: pokračujte bodem 2b.
2a - Obnovit pouze nastavení:
  • Stiskněte Obnovit všechna nastavení.
  • Stiskněte Obnovit vše.
  • Stiskněte Obnovit vše.
  • Telefon restartujte.
Pokud zvolíte Obnovit všechna nastavení, budou v telefonu obnovena všechna nastavení, ale nebudou smazány kontakty v adresáři, hudba, video, údaje v kalendáři atd.
2b - Obnovit nastavení i data:
  • Stiskněte Smazat data a nastavení.
  • Stiskněte Smazat iPhone.
  • Stisknutím Smazat iPhone akci potvrdíte.
Pokud zvolíte Smazat data a nastavení, budou v telefonu smazána všechna nastavení i kontakty v adresáři, hudba, video, údaje v kalendáři atd.
Highlight